♦ Οινοποίηση: Οινοποιείται με την μέθοδο της Κρυοεκχύλισης όπου ο μούστος έχει μια σύντομη επαφή με τους φλοιούς του σταφυλιού στη συνέχεια ελεγχόμενη ζύμωση, η όποια διακόπτεται πριν την ολοκλήρωση της.
♦ Χαρακτηριστικά του κρασιού: Απαλό άρωμα τριαντάφυλλου, φράουλας και μπανάνας. Πλούσιο σώμα. Το χρώμα του είναι ανοιχτό απαλό ρόζε.
♦ Αλκοολικός βαθμός: 11,5% Vol
♦ Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8 – 10º C
♦ Συνοδεύει: Φρούτα, Επιδόρπια, Γλυκά, και πιάτα με γλυκόξινες σάλτσες.