paron_png

♦  Τύπος κρασιού: Ροζέ Ημίγλυκος

Κατηγορία: Ποικιλιακός Οίνος

♦  Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχάτο

♦  Οινοποίηση: Οινοποιείται με την μέθοδο της Κρυοεκχύλισης όπου ο μούστος έχει μια σύντομη επαφή με τους φλοιούς του σταφυλιού στη συνέχεια ελεγχόμενη ζύμωση, η όποια διακόπτεται πριν την ολοκλήρωση της. 

♦  Χαρακτηριστικά του κρασιού: Απαλό άρωμα τριαντάφυλλου, φράουλας και μπανάνας. Πλούσιο σώμα. Το χρώμα του είναι ανοιχτό απαλό ρόζε.

♦  Αλκοολικός βαθμός: 11,5% Vol

♦  Θερμοκρασία Σερβιρίσματος:  8 – 10º C

♦  Συνοδεύει:   Φρούτα, Επιδόρπια, Γλυκά, και πιάτα με γλυκόξινες σάλτσες.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ

WordPress PopUp Plugin