
♦ Τύπος κρασιού: Λευκός Ξηρός
♦ Κατηγορία: Ποικιλιακός Οίνος
♦ Ποικιλιακή Σύνθεση: Chardonnay
♦ Οινοποίηση:
Οινοποιείται με την μέθοδο της Κρυοεκχύλισης ελεγχόμενης ζύμωσης. Στη συνέχεια ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 3 μήνες.
♦ Χαρακτηριστικά του κρασιού:
Ένας ιδιαίτερα αρωματικός λευκός οίνος με χαρακτηριστικά αρώματα από εσπεριδοειδή, πυρινόκαρπα φρούτα και φυσικά στοιχεία.Υψηλή οξύτητα και σώμα μέτριο προς γεμάτο. Λαμπερό και κρυστάλλινο χρυσοκίτρινο χρώμα.
♦ Αλκοολικός βαθμός: 12,5% Vol
♦ Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8 – 10º C
♦ Συνοδεύει: Λιπαρά ψάρια , Λευκά κρεατικά – Πουλερικά, Λιπαρά τυριά, Σαλάτες και λαχανικά.