♦ Τύπος κρασιού: Λευκός Ξηρός
♦ Κατηγορία: Ποικιλιακός Οίνος
♦ Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχάτο Αμβούργου
♦ Οινοποίηση:
Παράγεται από την ερυθρή ποικιλία Μοσχάτο Αμβούργου με την μέθοδο Blanc de Noir. Από το σταφύλι της ποικιλίας, με προσεκτική επεξεργασία και χωρίς καθόλου πίεση παίρνουμε μόνο τον πρόρρωγο, τον πρώτο δηλαδή χυμό της ρώγας χωρίς τις χρωστικές τού φλοιού.
♦ Χαρακτηριστικά του κρασιού:
Ένας ιδιαίτερα αρωματικός λευκός οίνος. Λαμπερό και κρυστάλλινο χρυσοκίτρινο χρώμα, χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου και ιδιαίτερα πλούσια γεύση.
♦ Αλκοολικός βαθμός: 12% Vol
♦ Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8 – 10º C
♦ Συνοδεύει: Ζυμαρικά, Πουλερικά, Θαλασσινά αλλά και Φρούτα